Bun venit pe blog

Dragi cititori şi prieteni,

Vă spun bun venit pe blogul meu personal. Desigur, în comparaţie cu o pagină de FB, un blog este mai puţin confortabil, dar în schimb nu poate fi închis printr-o apăsare de buton. Un blog personal presupune reguli personalizate şi nu se supune “termenilor şi condiţiilor” impuse de Facebook sau alte reţele de socializare.

Voi încerca să folosesc la maxim capacităţile acestei platforme de exprimare şi aştept comentariile sau impresiile dumneavoastă.

Comentariile sunt pre-moderate, dar voi încerca să le aprob cât mai rapid, iar apoi vom trece pe sistem automat. Dacă aveţi întrebări, lăsaţi-le în comentarii la această postare.

PS: Un călduros “Hristos a înviat!” pentru prietenii catolici.

20 thoughts on “Bun venit pe blog

   • Succes, atât dvs., cât și mesajului transmis. Sunt, poate, nițel egoist. Dacă mesajul va deschide capetele decidenților (sunt șanse?) sau va orienta pe cei care nu s-au ridicat încă va fi mai bine pentru noi. Și, de ce nu, pentru Rusia.

 1. este momentul actiunii si pentru romani. propun intalniri cu caracter lucrativ intre cat mai multe persoane. eu sunt dispus sa ma alatur la orice actiune benefica Romaniei.

 2. “Comentariile sunt pre-moderate, dar voi încerca să le aprob cât mai rapid, iar apoi vom trece pe sistem automat. Dacă aveţi întrebări, lăsaţi-le în comentarii la această postare.”

  Cine apreciaza continutul,manifestarile pe un blog anume o sa posteze daca are ce; eu as sugera totusi sa ramineti la varianta de pre-moderare a postarilor si puteti incepe chiar cu mine.Un mic filtru nu strica niciodata..

  Mult succes,stiri cit mai diverse si interesante,precum si dezbateri pe masura va urez cu simpatie,domnule VM ! :)

 3. Prezent!! Vom continua dialogul! O rugaminte: reluati fluxul de stiri cu realitatile din Rusia!

 4. Aici suntem si vom fi inca !!!!

  Bine ca am scapat de facebook…tipului care se uita peste umarul meu la ce scriam pe facebook ii mirosea gura a usturoi grav………

  Doamne ajuta, mergem inainte pana la capat……..la capatul vietii, nu al limbajului dual proliferat de unii copiloti de raliu ( nu dam nume….e jenant)

 5. Salut,

  Nu te mai vazusem de mult, circa trei saptamani si chiar nu stiam ce se intampla. Observasem ca butonul de chat de pe FaceBook cu numele tau, devenise inactiv. Intr-un final am citit ca administratia FB ti-a suspendat contul si sunt curios din ce motive?

  Ma bucur ca te-am regasit!

  Cu respect Florin Irimia.

 6. O nebunie dle. Mândrăşescu “Dictatura democraţilor”. Te ia groaza. Şi totul e perfect logic.

  • Acest lucru este adevarat.
   Asistam la o siluire a termenului democratie si o rasturnare a valorilor existente pe acest pamant.

   Culmea…Rusia si China, care ne erau noua prezentate drept dictaturi, reprezinta in fapt modelul de urmat pentru orice stat cu….minte.

   Autocratia este raspunsul la invazia de non-valoare din lumea de azi.

   • Chiar credeţi că puteam lipsi? :)
    Totuşi, din titlul “Stiri informale, ipoteze controversate, continut interzis” nu înţeleg 2 din 3.
    Ipoteze controversate? De ce? Cam toate s-au adeverit şi sunt cam toate de bun simţ, logice, reale, etc.
    Conţinut interzis? De ce? Că nu place unora? Că ar vrea să vă bage pumnul în gură? Aia e treaba lor, nu a noastră. Ceva interzis e ceva care încalcă morala, legea, bunul simţ, etc. Ceea ce scrieţi dvs e într-adevăr supărător pentru unii dar nu e interzis, ba chiar e recomandat! :)
    Încă o dată mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>