V. Putin a reintrodus titlul onorific şi medalia “Erou al Muncii”

Conform decretului prezidential, un Erou al Muncii este o persoană care “a obţinut succese remarcabile în activitatea ce ţine de administrarea statului, în activitatea civică sau economică” şi care “a adus o contribuţie semnificativă la dezvoltarea economică a ţării, inclusiv creşterea performaţelor industriei, agriculturii, transporturilor, construcţiilor, ştiinţei, educaţiei  sau medicinei.”

5 thoughts on “V. Putin a reintrodus titlul onorific şi medalia “Erou al Muncii”

  1. E bine ca Presedintele Putin se gindeste la cei care muncesc cu adevarat!Un exemplu demn de urmat.Prin acest gest munca a fost repusa oficial in posibilitatea de a fi distinsa!

    • Domnulu Razvan Sindilaru . In primul rand te salut .
      Ar trebui sa privim cumva si in est . Nu totul este bolsevizat sau mai simplu , de neurmat . Ne-am molipsit de o oarecatre aroganta care ni se potriveste ca nuca in perete . Pana si limba ne-am americanizat-o in acelas mod stupid pe care l-am abordat acum 100 de ani cu frantuzisme . Sa auzim de bine ( zicea surdul )

  2. O iniţiativă lăudabilă. Poate mă înşel, dar în România au dispărut muncitorii cu adevărat calificaţi şi stima pentru meserie. Şi aici mă gândesc şi la ingineri, maiştri (am avut meseriaşi buni, generaţii ce nu au lăsat urmaşi). Acum sunt pălmaşi, şefi şi “intelectuali”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>